Mobilier birou - Open Space

Mobilier executiv, flexibil si modular, destinat configurarii birourilor open space, call center sau clasice. Disponibil receptie, mese consiliu, panouri despartitoare si pereti despartitori.

Detalii mobilier Seria Flexi Open

Birou Operativ Seria Flexi
Birou Operativ Seria Flexi
Birou Operativ Seria Flexi

Blatul biroului este fabricat din PAL melaminat de grosime 30 mm, tratat antizgariere si antireflectie, cant ABS de grosime 3 mm. Culori disponibile: fag, gri sidefat si lemn de cires. Stalpii portanti au structura aluminiu cu grosime de 60 mm de culoare gri si sunt prevazuti cu 8 canale externe care permit stalpului conectari pe multiple unghiuiri de 45�. Deasemeni stalpul poate fi prevazut cu unul pana la patru orificii de trecere cabluri avand un diametru al gaurii de 35 mm.

Alte functii ale stalpului portant sunt: Element suport pentru fixare de tavan, rigidizarea structurii prin inserarea unui pasaj de usa, element de baza pentru birouri de lucru tinand loc picior de suport birou, element pentru inserarea si prelungirea panourilor divizoare prin cleme speciale ce-i permit asezarea panourilor de plexiglass sau sticla pe panourile existente.

Structura panourilor divizoare este din aluminiu tratat printr-un proces electrolitic pentru a creste rezistenta la coroziune. Pe partea verticala a ramei se pot asambla elemente suport pentru rafturi, iar pe partea orizontala se pot agata elemente de plexiglass pentru depozitare. Panourile divizoare au functia de partajare a spatiului comun si se fabrica pe diverse inaltimi h105, h160, h207 cm. Acestea pot fi mate, cu sticla sau plexiglass.

Panourile mate sunt fabricate din panouri melaminate de talas de lemn de grosime 30 mm tratat antizgariere si antireflectie finisate pe urmatoarele culori: cires, fag si gri perlat.

Panourile de plexiglass sunt fabricate din panouri de plexiglas de grosime 5 mm de culoare portocaliu,albastru, verde, alb mat. Mai mult acestea pot fi prinse direct pe stalpii portanti prin intermediul clemelor speciale. Panourile de sticla sunt realizate din sticla securizata si acestea pot fi prinse direct pe stalpii portanti prin intermediul clemelor speciale.

Pe aceste panouri divizoare se pot prinde si dulapuri suspendate cu structura din PAL melaminat de grosime de 18 mm inclusiv panoul din spate. Culoarea dulapului este gri perlat cu oblon rulat din PVC.

Corpurile mobile sunt fabricate din PAL melaminat de grosime 18 mm inclusiv panoul din spate finisate in culoare antracit sau gri perlat. Partea frontala a corpurilor mobile au aceleasi caracteristici cu ale birourilor, avand cant ABS de grosime 2 mm si aceeasi culoare cu biroul.

Corpurile suspendate pot fi din metal sau PVC de grosime 12 mm, culoare neagra. Accesoriile corpurilor mobile: incuietori standard sau inchidere centralizata, sine metalice cu role pentru sertare, role dublu pivotante cu elementul central din otel cu diametru de 50 mm pentru corpuri mobile si piciore din ABS pentru corpurile fixe.

Dulapurile au structura din PAL melaminat de grosime 18 mm inclusiv panoul din spate vopsita in culoare gri antracit. Picioarele sunt ajustabile pe inaltime vopsite in culoare neagra. Structurile sunt intotdeuna acoperite si completate cu un top. Politele sunt fabricate din PAL melaminat de grosime 22 mm vopsite in culoare antracit. Fiecare polita este ajustabila pe inaltime 32 mm, deasemeni sunt disponibile si rafturi metalice.

Usile dulapurilor fabricate din pal melaminat de grosime 18 mm si cant ABS de grosime 2mm, culoarea aceeasi cu biroul sau din sticla transparenta, fumurie sau oglinda cu sau fara rama de aluminiu in culoare antracit. Usile sunt echipate cu balamale duble ajustabile. In perimetrul interior al usilor se afla o banda de cauciuc cu rol antivibrant si antipraf. Manerele sunt fabricate dintr-un aliaj "zama" si sunt vopsite in camp electrostatic in culoare antracit.