Seria Compact - Call Center

Mobilier executiv, flexibil si modular, destinat configurarii birourilor open space, call center sau clasice. Disponibil receptie, mese consiliu, panouri despartitoare si pereti despartitori.

Detalii mobilier Seria Compact

Birou Operativ Seria Compact
Birou Operativ Seria Compact
Birou Operativ Seria Compact

Blatul biroului este fabricat din PAL melaminat de grosime 30 mm, tratat antizgariere si antireflectie, cant ABS de grosime 3 mm. Culori disponibile: fag, gri sidefat si lemn de cires.

Picioarele birourilor sunt fabricate din foi de metal de 20/10 mm grosime echipate cu un pasaj de trecere cabluri fix sau telescopic( pornind de la 62 cm pana la 82 cm) si cu protectie piciore din ABS negru.

Structura metalica este vopsita in camp electrostatic in culoare antracit. Picioarele metalice sunt vopsite in culoare antracit sau aluminiu. Piciorele din lemn sunt fabricate din PAL melaminat de grosime 30 mm si cant ABS de grosime 2 mm. Culoarea picioarelor din lemn poate fi antracit sau gri satinat.

Unitatile de conectare si peninsulele sunt fabricate din MDF vopsit de grosime 30 mm . Elementele de conectare au raze de 45˚, 60˚ sau 90˚ si 2, 3, sau 4 puncte de conectare. Peninsulele pot fi circulare sau semicirculare. Culorile de finisare pot fi antracit, verde, fag, cires, gri satinat. Birourile pentru receptii au aceleasi caracteristici ca cele de la blat.

Lateralele de capat sunt din PAL melaminat de grosime 30 mm, cant ABS de 2mm grosime, iar culoarea de finisare este antracit. Panourile frontale sunt din PAL melaminat de 18 mm grosime finisate in aceeasi culoare ca si biroul. Unitatile de conectare pentru receptii au raze de 90˚/60˚/40˚. Panourile frontale curbate sunt fabricate din MDF de 4 mm grosime, finisate in aceeasi culoare ca si biroul.

Corpurile mobile au structura din PAL melaminat de 18 mm grosime inclusiv panoul din spate, finisate in culoare antracit sau gri satinat.

Topul si panoul de jos au aceeasi caracteristici ca ale birourilor, dar cu cant ABS de 2 mm grosime. Partea frontala are aceleasi caracteristici ca ale birourilor, dar cu cant ABS de 2 mm grosime. Corpurile suspendate sunt din metal si PVC de 12 mm grosime, cant ABS de 2 mm grosime, culoare neagra.

Accesoriile corpurilor mobile: incuietori standard sau inchidere centralizata, sine metalice cu role pentru sertare, role dublu pivotante cu elementul central din otel cu diametru de 50 mm pentru corpuri mobile si piciore din ABS culoare neagra pentru corpurile fixe.

Manerele sunt fabricate dintr-un aliaj “zama” si sunt vopsite in camp electrostatic in culoare gri antracit.

Dulapurile sunt fabricate din PAL melaminat de 18 mm grosime inclusiv panoul din spate, finisate in culoare gri antracit. Picioarele sunt ajustabile pe inaltime din ABS culoare neagra.Structura este modulara si trebuie completata cu un top.

Politele sunt fabricate din PAL melaminat de grosime 22 mm vopsite in culoare antracit. Fiecare polita este ajustabila pe inaltime 32 mm.

Topul este posibil sa aiba aceleasi caracteristici cu ale birourilor, dar cu cant ABS de 2 mm grosime.

 

Usile dulapurilor fabricate din pal melaminat de grosime 18 mm si cant ABS de grosime 2mm, culoarea aceeasi cu biroul sau din sticla transparenta, fumurie sau oglinda cu sau fara rama de aluminiu in culoare antracit. Usile sunt echipate cu balamale duble ajustabile. In perimetrul interior al usilor se afla o banda de cauciuc cu rol antivibrant si antipraf.

Manerele sunt fabricate dintr-un aliaj “zama” si sunt vopsite in camp electrostatic in culoare antracit.