Seria Hermes - MDF Sticla

Mobilier directorial din MDF cu furnir cires american sau din sticla satinata. Disponibil masa consiliu.

Detalii mobilier Seria Hermes

Birou Directorial 200x90 cm si masa discutii rotunda 120cm
Birou Directorial 200x90 cm, birou 130x65 cm si masa discutii rotunda 120cm
Birou Directorial 200x90 cm

Blatul biroului este fabricat din MDF de grosime 30 mm, partea exterioara cu furnir cires American.

Culori disponibile: cires American, sau sticla satinata.

Piciorele biroului sunt facute din lemn de forma eliptica, inaltime 60 cm si grosime 80 mm, vopsite in culoare cires. La baza picioarelor se afla un tub de fier de culoare gri aluminiu.

Structura de fier a biroului de grosime 5 mm este de culoare aluminiu la fel ca si culoarea piciorelor; deasemeni si sistemele de prindere a piciorelor, blatului si traversei( de grosime 30 mm si inaltime 80 mm) sunt vopsite tot in aceeasi culoare, respectiv aluminiu.

Masa de scris si unitatile de completare au aceleasi caracteristici cu ale biroului. Optional la acestea se pot monta role de culoare aluminiu combinat cu cires.

Corpurile mobile au structura din PAL melaminat de grosime 18 mm inclusiv panoul din spate. Culoarea disponibila este cires.

Topul, partea de jos si sertarele au aceleasii caracteristici cu ale structurii. Sertarele au un cant din furnir de grosime 1 mm de aceesi culoare cu structura.

Corpurile mobile suspendate sunt fabricate din metal sau PVC cu grosime de 12 mm, sau doar rama metalica , toate de culoare neagra. Accesoriile corpurilor mobile: incuietori standard sau inchidere centralizata, sine metalice cu role pentru sertare, role dublu pivotante cu elementul central din otel cu diametru de 50 mm pentru corpuri mobile si piciore din ABS pentru corpurile fixe.

Dulapurile au structura din PAL melaminat de grosime 18 mm inclusiv panoul din spate vopsita in culoare gri antracit.

Picioarele sunt ajustabile pe inaltime h 90 mm vopsite in culoare aluminiu. Structurile sunt intotdeuna acoperite si completate cu un top. Configuratiile pot fi de L 190 - L 282 cu inaltimi de h100 - h 200 cm.

Politele sunt fabricate din PAL melaminat de grosime 22 mm vopsite in culoare antracit. Fiecare polita este ajustabila pe inaltime 32 mm.

Usile dulapurilor cu furnir culoare cires de grosime 18 mm si un cant de furnir culoare cires de grosime 1 mm, sau din sticla satinata de grosime 4 mm cu rama de aluminiu in culoare aluminiu. Usile sunt echipate cu balamale duble ajustabile.

In perimetrul interior al usilor se afla o banda de cauciuc cu rol antivibrant si antipraf.

Manerele sunt fabricate dintr-un aliaj "zama" si sunt vopsite in camp electrostatic in culoare gri aluminiu.